Suporti.ro - Magazin on-line
  Magazin » Produse » Conditii de utilizare Contul dvs.  |  Continut cos  |  Verificare   
suporti.ro
Categorii
Suport Clima (AC)
Suport de birou
Suport TV
Suport monitor
Suport de tavan
Suport intermediar
Suport proiector
Suport DVD
Suport Boxe
Suport Cuptoare cu Microunde
Seturi Boxe Home Theater
Ecran proiector
Cabluri
Cautare rapida
 
Folositi cuvinte-cheie ca sa gasiti produsul pe care-l cautati.
Cautare avansata

Toate produsele
Informatii
Tansport&livrare
Conditii de utilizare
Contact
Catalog tiparibil
Harta site
Conditii de utilizare

Generalitati

www.suporti.ro este proprietatea SC Delta Technology SRL denumita in continuare Delta Technology.


Utilizarea site-ului www.suporti.ro (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare. Acesti termeni si conditii reprezinta un contract legal intre utilizator si Delta Technology, de aceea se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare. Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul www.suporti.ro implica in mod automat acceptarea acestor termeni si conditii. De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de Delta Technology, implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.

Societatea Delta Technology isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o instiintare prealabila. Versiunea cea mai recenta a acestor ‘Termeni si conditii’ se afla accesand link-ul respectiv de pe site.
Utilizatorul www.suporti.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre Delta Technology, va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.


CONTUL Dvs.

Utilizatorul poate sa-si creeze un cont pe acest site si are obligatia sa furnizeze informatii reale necesare pentru identificarea si procesarea comenzilor efectuate.
Utilizatorul este responsabil pentru pastrarea confidentialitatii contului si parolei sale si pentru toate activitatile care survin prin accesarea acestora. Societatea Delta Technology nu poate fi facuta responsabila pentru consecintele neglijentei utilizatorului.

Creearea unui cont este gratuita si nu obliga utilizatorul sa cumpere de pe acest site.
Delta Technology isi rezerva dreptul de a refuza efectuarea serviciilor, de a inchide conturile utilizatorilor, de a modifica sau sterge continutul si de a anula comenzile.

DESPRE CONTINUT

Utilizatorii pot scrie pareri despre produse, sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu ameninta dreptul la intimitate, nu incalca drepturile de autor, nu aduce in nici un fel injurii unor terte parti si nu contine virusi, texte cu referire la diverse campanii de promovare, mailuri in masa sau orice alta forma de spam. Utilizatorul nu are dreptul sa foloseasca o adresa falsa de email sau sa transmita comunicari electronice in numele unei alte persoane, fizice sau juridice. Delta Technology isi rezerva dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge sau edita continutul respectiv. Delta Technology nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.


LIVRAREA

Livrarea produselor comandate in cadrul www.suporti.ro se poate face prin: expediere prin coletarie, mesagerie sau curier rapid. Costurile difera, in functie de modalitatea aleasa, SI NU SUNT INCLUSE IN PRETUL PRODUSELOR

PLATA

Toate preturile de pe acest site includ TVA.

Plata se poate face:
- prin ramburs (in numerar) la livrare, la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. Plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea.
- transfer bancar sau depunere de la orice unitate bancara in contul nostru:

SC Delta Technology SRL
Cont lei: RO53 BTRL 0360 1202 F932 67xx
Banca Transilvania TIMISOARA
Va rugam sa precizati in momentul platii numele persoanei fizice sau juridice in numele careia se efectueaza plata (pentru aceasta se va emite factura fiscala);
- prin mandat postal in acelasi cont de mai sus;
- prin ordin de plata in contul de mai sus.

In cazul in care plata in avans nu este integrala, restul va fi platit la livrare (a se vedea plata ramburs).

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

Site-ul www.suporti.ro si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat timp cat sunt disponibile", fara nici o garantie.

Societatea Delta Technology nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea sau functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site, precum si folosirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres cu faptul ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.
Delta Technology nu va fi facuta responsabila pentru nici un fel de pagube, de orice tip, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Delta Technology nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau mailurile expediate de www.suporti.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare.

TERMENI DE CONFIDENTIALITATE

Delta Technology respecta confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Informatiile Dvs. personale sunt colectate, stocate si utilizate doar in scopuri bine definite, asociate produselor si serviciilor oferite de www.suporti.ro si Delta Technology. Datele Dvs. vor fi folosite pentru a sustine si imbunatati relatiile cu Dvs. (pentru a va raspunde la intrebari, cereri sau reclamatii, pentru a va trimite confirmarea comenzilor, oferte speciale, promotii, pentru procesarea comenzii, pentru cercetari de marketing etc.).
Delta Technology nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa Dvs. de e-mail unor terte persoane (fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.suporti.ro. Datele Dvs. nu vor fi divulgate altor persoane care acceseaza site-ul www.suporti.ro fara consimtamantul Dvs. explicit.

Informatiile Dvs. personale vor putea fi insa comunicate autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat conform legilor in vigoare.

DISPUTE SI CONFLICTE. LITIGII.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.suporti.ro si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea Delta Technology. Se va incerca mai intai rezolvarea pe cale amiabila a eventualelor conflicte intre Delta Technology si clientii sai. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane în vigoare.

 

Utilizarea si cumpararea de produse de pe site-ul www.suporti.ro presupune acceptarea de catre client a acestor ~Termeni si Conditii~.

Continua
Cos produse more
0 produse
Contul meu
Adresa e-mail:


Parola:


(uitata)


Creaza cont
Noutati more
Suport TV LP11-44T
Suport TV LP11-44T
95RON
82RON
Top vanzari
01.Suport de tavan LCD-504A (Stoc Epuizat)
02.Suport LCD-503A
03.Suport Proiector PRB-2
04.Suport de birou LCD-T11 (Stoc Epuizat)
05.Suport LCD-151
06.Suport LCD-401B
07.Suport LCD-503
08.Suport Cuptor Microunde MB-2 (Stoc Epuizat)
09.Suport Proiector PRB-3
10.Suport TV PLB-33S (Stoc Epuizat)
Copyright © 2016 Suporti.ro

Revista presei - RoportalAdauga site in top online Smarty Web Director